Rólam

 

Szeretettel köszöntelek!

 

A legfőbb élet filozófiám, hogy a földi létünk során éljük meg  azt a szeretetet, amellyel egymás életét segítjük és jobbá teszük.

A Föld egy csodálatosan szép bolygó teljes szívünkkel  érezzük és élvezzük az itt létet!

Az öröm megélése legfőbb feladatunk!

Professzionális  tudásommal és szándékommal segítek abban, hogy a hozzám fordulóknak ez sikerüljön!

 

Szépvölgyi-Hunti Eszter

kineziológus,médium,életvezetési tréner

 

"Első találkozásom Eszterrel már több mint egy évtizede történt és rendkívül meghatározó volt az életemben. Már hosszú ideje próbáltam a testet-lelket egyaránt felőrlő problémámtól megszabadulni, először önerőből, majd orvosi segítséggel, eredménytelenül. Éreztem, hogy ebben a - többnyire materialista szemléletű - világban nem fogok segítséget kapni, ezért más irányba kell elindulnom ahhoz, hogy megleljem a megoldás kulcsát. S ez a kulcs Eszter volt, és az általa képviselt kineziológia. Kalandos és akkor véletlenszerűnek tűnő volt, ahogy rátaláltam bár tudom, hogy véletlenek nincsenek. Már a telefonon történő találkozó megbeszélése után nyugalmat éreztem (mint amikor a tengeren hánykolódó csónak utasa meglátja a biztonságot jelentő szárazföldet). Hangja megnyugtató volt és rendkívül kedves, pedig csak egy időpontot egyeztettünk. Úgy éreztem, gyötrelmes utam végére érek, és rátalálok a megoldásra. Valóban így történt….

Biztonságban éreztem magam a kezelés során és szinte hihetetlen volt az a megkönnyebbülés, amelyben az oldás után részem volt. Szó szerint éreztem, ahogy a mázsás tehertől megszabadultam kezelése segítségével. Leírhatatlan érzés volt!

Az első kineziológiai oldásom tehát életre szóló élmény volt, és azóta már számtalan sejtszinten történő oldásban volt részem, hiszen az élet mindig produkál valamit, amire hirtelen nem tudunk racionális magyarázatot. Ezen magyarázatok megtalálásának mestere Eszter, aki mindig mosolygósan kedves, nagyon empatikus, hihetetlenül energikus, mindig lehet rá számítani, rendkívül felkészült, és fáradhatatlanul képzi magát. Ebben a személytelen és rideg világban határtalan emberszeretete hajtja, hogy tudásával másoknak segítsen!

A mondás szerint „a jó bornak nem kell cégér”, véleményem szerint Eszternek sem kell! Elegendő, ha csak elbeszélget az ember egy olyan személlyel, aki már járt nála és részt vett valamelyik kezelésén, amelynek követeztében életében jelentős pozitív változás ment végbe.

Csak annyit tudok mondani KÖSZÖNÖM ESZTER az elmúlt évtizedet Neked!"

Noémi

Életem egyik legnehezebb es legrosszabb időszakában kerestem fel Esztert az akkori nyomasztó problémáimmal.
Egy ismerősömtől hallottam milyen fantasztikus munkát is végez Ő, ezért gondoltam adok magamnak egy lehetőséget és mivel az akaraterőmön, a jó Istenen kivül már senki nem tudott rajtam segiteni elmentem hozzá egy mély depressziós, kilátástalan helyzetemben. Amit neki köszönhetek szavakkal nem igazán tudnám most leirni ... a jelenlegi házassagomat, a családomat es talán egyben az "életemet" köszönhettem neki. Már már az öngyilkossag, kilátástalansag , világ -család elöl elmenekülésben gondolkodtam. De mikor találkoztunk egyszerre minden megváltozott, megnyugodtam, kiadtam a melyről jövő őszinte fájdalmamat Neki és 4 óran keresztül csak beszélgettünk es végezte rajtam az "Oldast" ami mindent megváltoztatott kesőbb!
Visszatértem a páromhoz, kislányomhoz,családomhoz es elengedtem azokat akiket épp akkor elkellett engedjek,Eszter ebben segitett hogy visszatérjen a régi boldog kiegyensúlyozott életem es vissza tudjak találni régi önmagamhoz.
Azota több barátnőmet is elküldtem hozza mert tudom és hiszem hogy ahogy rajtam úgy rajtuk is tud majd segiteni.
Sokat köszönhetek most neki legfőképp azt hogy ismét megfogant egy másik élet is bennem. 6 hónapos várandos vagyok a kisfiammal ...
Szeretnék mindenkinek bátorsagot adni, hogy igenis higgyenek a kineziológiaban mert életeket, családokat menthet meg, de fontos a jó szakember megválasztasa is.
Én Eszterben megtaláltam azt a segitséget akire mindig számithatok.
Mégegyszer nagyon köszönöm neked❤"

Nóra