Kineziológia

A kineziológia módszerével stresszoldást végzünk. A fogantatás pillanatától testünk és sejtmemóriánk őriz minden pozitív és negatív történést ami velünk történt a jelen életünki. Sőt még a generációs információkat is megörököljük a fogantatás pillanatában, amit Őseink nem tudtak vagy nem akartak megoldani a múltban. Tehát nem csak külső jegyeket öröklünk mint például „az orrom hasonlít a dédnagyapám orrára”, hanem a meg nem oldott érzelmi stresszt is átörökítjük. Természetesen nem mindet.

A kineziológia az izomtesztet használja arra, hogy a páciens “elmondja” az izom tónus elgyengülésével, hogy melyik az az életkor, amiben az oldást végezzük és milyen korrekcióval oldjuk fel a negatív érzelmeket.

A tényt nem tudjuk megváltoztatni, de a negatív érzelmi töltést tudjuk korrigálni és pozitív képpel feltölteni, amelytől  “átíródik” és megkönnyebbül a kliens. Meg tudja változtatni az életét, mert a múlt lenyomata már nem blokkolja azt és tudja, mindig van választása.

Az elmúlt 13 évben a legtöbb oldás amit végeztem az arról szólt, hogy az emberek nem a saját életüket élik hanem valamelyik szülő vagy nagyszülő nehéz, fájdalmas életét Mimikrizik vagyis utánozzák. A testünk olyan mint egy kaméleon, beleolvad a környezetében, sőt a gondolataink 98% sem a sajátunk hanem a környezetünkben élő emberek gondolatára vagyunk éberek. Ez azért rossz, mert azonosulunk mások problémájával, és úgy tekintünk rá mintha a sajátunk lenne.

A kineziológia segít abban, hogy a tudatosodással, felismerésekkel egyre könnyebben és gyorsabban oldjuk meg az életünk minden területét.

Az egyéni kineziológia kezelés időtartama: 2-3 óra.